De naam van de Telkamer verwijst naar een belangrijke bezigheid van de vroegere bankiers: in deze ruimte werd het geld geteld. De ratelende telmachines en stapels bankbiljetten hebben plaatsgemaakt voor een sfeervolle en functionele inrichting die geschikt is voor allerlei bijeenkomsten. De metershoge ramen geven lucht en licht aan elke vergadering, en met aan de ene kant een balustrade vol plantjes, en aan de andere kant het uitzicht op de tuin, word je omringd door groen.

Als je de Telkamer huurt, dan krijg je daarbij ook toegang tot de Spreekkamer, een handige break out ruimte voor maximaal zes personen. Bij een kleine vergaderruimte ligt al snel het gevaar op de loer dat de muren op je afkomen. Bij onze Spreekkamer is hier totaal geen sprake van. De ruimte is weliswaar klein, maar verre van beklemmend. Twee van de vier muren zijn van glas, lopen van het metershoge plafond tot de vloer en kijken uit op het terras en de kas in de grote Nutstuin.

Geschikt voor…

De Telkamer is geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies.

Prijs

Hele dag € 660*
Dagdeel € 330*

*Exclusief btw, faciliteiten, services en catering. Inclusief Spreekkamer. Een dagdeel is bij ons van 9.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 18.00 uur. Een hele dag is van 9.00 – 18.00 uur.

Capaciteit 

Tot 20 personen in carré- en 40 personen in theateropstelling.

Opstelling

De volgende opstellingen zijn mogelijk in de Telkamer:

Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstelling zaal huren in het nutshuis den haag Opstelling zaal huren in het nutshuis den haag 

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Faciliteiten en services Telkamer

  • Wi-Fi
  • TV-Scherm met audiomogelijkheden
  • Flipover
  • Ondersteunend personeel
  • Telefoon voor conference calls
  • Flexibele opstellingen
  • Draadloze klikker voor presentaties
  • Catering door Café Soof
X