Spreekkamer

Bij een kleine vergaderruimte ligt al snel het gevaar op de loer dat de muren op je afkomen. Bij onze Spreekkamer is hier totaal geen sprake van. De ruimte is weliswaar klein, maar verre van beklemmend. Twee van de vier muren zijn van glas, lopen van het metershoge plafond tot de vloer en kijken uit op het Juni-terras en de kas in de grote Nutstuin. Ben je op zoek naar een compacte ruimte voor een groepje tot acht personen? Dan kunnen we je dus alleen maar adviseren: ‘Aan tafel!’.

Geschikt voor…

De Spreekkamer is geschikt voor kleine vergaderingen en brainstormsessies.

Prijs

Hele dag € 220*
Dagdeel € 110*

*Exclusief btw, faciliteiten, services en catering. Een dagdeel is bij ons van 9.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 18.00 uur. Een hele dag is van 9.00 – 18.00 uur.

Capaciteit 

Tot 6 personen.

Opstelling

De volgende opstellingen zijn mogelijk in de Spreekkamer:

Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Faciliteiten en services Spreekkamer

  • Wi-Fi
  • TV-Scherm met audiomogelijkheden
  • Flipover
  • Ondersteunend personeel
  • Telefoon voor conference calls

Eerlijke catering door Juni Café

Juni Café en ‘eerlijke catering’: het zijn eigenlijk synoniemen. De vaste cateraar van Het Nutshuis blinkt niet alleen uit in de bereiding van verse en verrassende lunches, hapjes en diners, maar draagt ook bij aan een duurzame en circulaire stad. Zo kopen de Juni-koks zoveel mogelijk producten bij kleine ondernemers uit de buurt en maken zij zich hard voor een no-waste-aanpak. Kijk voor meer informatie op de website van Juni Café.
En kijk hier voor de verschillende arrangementen.

X