Ben je op zoek naar een originele en verrassende plek voor een kleine borrel? Of zoek je juist een locatie die naadloos aansluit bij jouw groene workshop? Dan valt onze kas vast bij je in de smaak. Tussen de druiventrossen en kruidenplantjes laat je het stadsrumoer voor even achter je. De grote Nutstuin maakt het groene plaatje compleet.

Geschikt voor…

De kas is niet verwarmd en daarom alleen te huur van april tot en met september. Het is geschikt voor vergaderingen, lunches, (privé)borrels, high tea, babyshowers, als breakout room etc.

Prijs

Hele dag: € 275*
Dagdeel: € 140*

*Exclusief btw, faciliteiten, services en catering. Een dagdeel is bij ons van 9.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 18.00 uur. Een hele dag is van 9.00 – 18.00 uur.

Capaciteit 

Tot 20 personen.

Opstelling

De volgende opstellingen zijn mogelijk in de Kas:

Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haagOpstellingen zaal huren in het nutshuis den haagOpstellingen zaal huren in het nutshuis den haag

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Faciliteiten en services Kas

  • Wi-Fi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoongebruik
  • Flipover
  • Tv-scherm
  • Ondersteunend personeel

Eerlijke catering door Juni Café

Juni Café en ‘eerlijke catering’: het zijn eigenlijk synoniemen. De vaste cateraar van Het Nutshuis blinkt niet alleen uit in de bereiding van verse en verrassende lunches, hapjes en diners, maar draagt ook bij aan een duurzame en circulaire stad. Zo kopen de Juni-koks zoveel mogelijk producten bij kleine ondernemers uit de buurt en maken zij zich hard voor een no-waste-aanpak. Kijk voor meer informatie op de website van Juni Café.
En kijk hier voor de verschillende arrangementen.

X