Juni Café en Nutstuin

Juni Café verzorgt niet alleen de catering bij de verhuringen van Het Nutshuis, maar kan ook als ruimte gehuurd worden. Het stijlvol ingerichte café heeft twee eyecatchers die de plek voor veel meer dingen geschikt maken dan alleen een borrel. Allereerst is er een vast podium. De knusse aankleding van het podium –  met moderne bank, twee stoelen, bijzettafeltjes en schemerlamp – maken het café meteen geschikt voor een intieme talkshow. Maar je kunt het podium uiteraard ook leeg huren voor presentaties of optredens. De tweede troef van Juni is de waanzinnige Nutstuin die grenst aan het café. Bekijk de foto’s hieronder of kom gerust eens langs in de tuin om de sfeer te proeven.    

Geschikt voor…

Juni Café en de Nutstuin zijn geschikt voor lunches, diners, borrels, bruiloften, presentaties, talkshows en kleine optredens.
Let op: Juni Café is te huur vanaf 17.30 uur.

Prijs

Hele dag € 600*
Dagdeel € 300*

*Exclusief btw, faciliteiten, services en catering. Een dagdeel is bij ons van 9.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 18.00 uur. Een hele dag is van 9.00 – 18.00 uur.

Opstelling

De volgende opstellingen zijn mogelijk in Juni Café en de Nutstuin:

Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag Opstellingen zaal huren in het nutshuis den haag

De capaciteit van de Nutstuin is 100 personen en van het Café 60 personen.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Faciliteiten en services Juni Café & Nutstuin

  • Wi-Fi
  • Beamer en scherm
  • Flipover
  • Mobiele geluidsset
  • Terras
  • In de tuin: flexibele opstellingen

Eerlijke catering door Juni Café

Juni Café en ‘eerlijke catering’: het zijn eigenlijk synoniemen. De vaste cateraar van Het Nutshuis blinkt niet alleen uit in de bereiding van verse en verrassende lunches, hapjes en diners, maar draagt ook bij aan een duurzame en circulaire stad. Zo kopen de Juni-koks zoveel mogelijk producten bij kleine ondernemers uit de buurt en maken zij zich hard voor een no-waste-aanpak. Kijk voor meer informatie op de website van Juni Café.
En kijk hier voor de verschillende arrangementen.

X