Trouwen in Het Nutshuis

Ja, ik wil… trouwen in Het Nutshuis! Veel geliefden gaven elkaar al het ja-woord in Het Nutshuis. Een ceremonie in de statige én warme Commissarissenzaal, een borrel en diner in de waanzinnige Nutstuin en een bruisend feest in de monumentale Bankhal; je kunt je hele trouwdag in Het Nutshuis doorbrengen en toch voortdurend wisselen van sfeer en setting. Wil je ook graag trouwen in het hart van Den Haag, maar word je minder warm van de standaard locaties? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in Het Nutshuis en informeer naar de mogelijkheden.

Smaakvol trouwen met Café Soof

De koks van Café Soof, de horecapartner van Het Nutshuis, zijn even professioneel als veelzijdig. Zij weten dus wel raad met de cateringwensen van jouw bruiloft. Van de feestelijke bruidstaart tot receptiehapjes met een twist. Van bubbels tot een uitgebreid bruiloftsdiner.

Vraag onze afdeling zaalverhuur voor meer informatie over trouwen in Het Nutshuis en over de cateringmogelijkheden. Mail naar reserveren@nutshuis.nl of bel ons op 070 820 98 53. Of bel rechtstreeks met Café Soof 070 820 09 97.

X