Juni Café

Openingstijden voor take away: ma t/m vr 11.00 – 16.00 uur

Helaas is het door de huidige omstandigheden niet meer mogelijk om iedereen in het Juni Café te verwelkomen voor een uitgebreide lunch of gezellig bijkletsmoment met een kopje koffie of thee, maar we blijven open voor afhaal mogelijkheden! Haal een lekker drankje tijdens je middagwandeling en neem gelijk je avondeten of een gezonde lunch mee zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Het team van Juni staat doordeweeks tussen 11.00 en 16.00 uur klaar om je te voorzien van allerlei lekkers om thuis van te genieten. We bieden een dagelijks vers aanbod van gezonde salades en warme gerechten die je thuis kunt opwarmen wanneer het jou uitkomt. Onze taartjes en zoetigheden zijn er natuurlijk ook nog gewoon om jezelf extra mee te verwennen tijdens deze koude dagen. Kijk voor meer informatie over ons take away menu op: junilekkernijen.nl/shop of loop langs binnen onze aangepaste openingstijden! 

Over Juni

De wereld verbeteren met eten? Juni Café gelooft dat dit kan! Door bewuste keuzes te maken, door verantwoord inkopen te doen, door creatief en vernieuwend te koken, door onbekende en vergeten ingrediënten te herontdekken en door minder te verspillen. Vanuit deze visie bereiden de Juni-koks elke dag afwisselende no-waste-gerechten van het seizoen. Elke dag anders, elke dag vers!

Juni Café werkt samen met kleine, lokale leveranciers en producenten met een goed verhaal. Er wordt voornamelijk gekookt met overschotten van groente, fruit en andere geredde producten van Instock. De eieren komen van Haagse eitjes, een milieu- en diervriendelijke boerderij in de buurt van Den Haag. De verantwoorde (fris)drankjes komen van Quench en de biologische Boliviaanse fair trade-koffie van Illimani.

Het ontbijt- en lunchcafé in Het Nutshuis onderscheidt zich niet alleen in de aanpak en kwaliteit, ook de sfeer trekt veel mensen aan. Zo kun je bij mooi weer ontbijten, lunchen en borrelen in één van de mooiste decors van de Haagse binnenstad: de Nutstuin.

Menu

Juni Café serveert van maandag tot en met vrijdag dagelijks afwisselende ontbijtbowls, maaltijdsalades, warme maaltijden, broodjes, wraps, zelfgemaakte taarten, cakes en koeken.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Arrangementen bij zaalhuur

Bij het huren van een zaal in Het Nutshuis kun je catering reserveren. Juni Café is onze vaste cateraar. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

X