Juni Café

Over Juni

De wereld verbeteren met eten? Juni Café gelooft dat dit kan! Door bewuste keuzes te maken, door verantwoord inkopen te doen, door creatief en vernieuwend te koken, door onbekende en vergeten ingrediënten te herontdekken en door minder te verspillen. Vanuit deze visie bereiden de Juni-koks elke dag afwisselende no-waste-gerechten van het seizoen. Elke dag anders, elke dag vers!

Juni Café werkt samen met kleine, lokale leveranciers en producenten met een goed verhaal. Er wordt voornamelijk gekookt met overschotten van groente, fruit en andere geredde producten van Instock. De eieren komen van Haagse eitjes, een milieu- en diervriendelijke boerderij in de buurt van Den Haag. De verantwoorde (fris)drankjes komen van Quench en de biologische Boliviaanse fair trade-koffie van Illimani.

Het ontbijt- en lunchcafé in Het Nutshuis onderscheidt zich niet alleen in de aanpak en kwaliteit, ook de sfeer trekt veel mensen aan. Zo kun je bij mooi weer ontbijten, lunchen en borrelen in één van de mooiste decors van de Haagse binnenstad: de Nutstuin.

Menu

Juni Café serveert van maandag tot en met vrijdag dagelijks afwisselende ontbijtbowls, maaltijdsalades, warme maaltijden, broodjes, wraps, zelfgemaakte taarten, cakes en koeken.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Arrangementen bij zaalhuur

Bij het huren van een zaal in Het Nutshuis kun je catering reserveren. Juni Café is onze vaste cateraar. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

X