Juni Café

Openingstijden voor take away: ma t/m vr 11.00 – 16.00 uur

Juni Café is open voor afhalen! Haal een lekker drankje tijdens de middagwandeling en neem gelijk je avondeten of een gezonde lunch mee.
Doordeweeks tussen 11.00 en 16.00 uur staat er allerlei lekkers klaar om thuis of onderweg van te genieten. Er is dagelijks een vers aanbod van gezonde (maaltijd) salades, warme gerechten, taarten en andere zoetigheden. Kijk voor meer informatie over het take away menu op: junilekkernijen.nl/shop of loop langs!

Over Juni Lekkernijen

Positieve maatschappelijke impact maken met voedsel. Juni gelooft dat dat kan. Juni Lekkernijen maakt bewuste keuzes, koopt verantwoord in, kookt creatief en vernieuwend, verspilt minder en herontdekt onbekende en vergeten ingrediënten. Met deze visie in gedachten kookt Juni elke dag wisselende no-waste-gerechten passend bij het seizoen. Elke dag anders, elke dag vers!

Juni Lekkernijen zet zich in voor een gezond en eerlijk voedselsysteem én voor een inclusieve arbeidsmarkt. Sinds 2020 is Juni Lekkernijen naast Happy Tosti, Lekker Brood, de Broodbrouwers en Social Capital onderdeel van de Happy Tosti Group. Door de krachten te bundelen vormt de organisatie een Haags horecacollectief met een breed gedragen duurzame sociale visie.
‘’Gezamenlijk zetten we ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt waar wij mensen met en zonder zichtbare beperking een leuke, stabiele en leerzame werkomgeving bieden, en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Onze sociale doelstelling is dat 50 % van onze personele bezetting ingevuld wordt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.’’ – Lies Nieuwenhuis, eigenaar Juni Lekkernijen.

Juni Lekkernijen staat verder bekend om haar warme, huiselijke en kleurrijke sfeer. Nergens anders komt de Juni sfeer zo goed tot haar recht als in de Nutstuin. In deze groene stadsoase – één van de mooiste decors van de Haagse binnenstad – kom je helemaal tot rust met de lekkerste kop koffie en een gezonde Juni-maaltijd.

Menu

Juni Café serveert van maandag tot en met vrijdag dagelijks afwisselende maaltijdsalades, warme maaltijden, quiches, broodjes, wraps, zelfgemaakte taarten, cakes en koeken.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Arrangementen bij zaalhuur

Bij het huren van een zaal in Het Nutshuis kun je catering reserveren. Juni Lekkernijen is onze vaste cateraar. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

X