Juni Café

De menukaart van Juni is helemaal vernieuwd. Neem hier alvast een kijkje! Naast de nieuwe gerechten heeft Juni café nog altijd dagelijks een vers aanbod van warme maaltijden, maaltijdsalades, quiches, drankjes en taarten en andere zoetigheden.

Juni gebruikt een QR-bestelsysteem op de menukaart. Zo kun je, terwijl je op het unieke terras in de Nutstuin zit, je bestelling online plaatsen en komen zij het naar je brengen. Heb je een vraag of wil je liever bij een van de medewerkers bestellen, dat kan natuurlijk ook! 

Juni Café is open van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Bel of mail dan om een reservering te doen: 070 8200794 of info@junilekkernijen.nl.

Over Juni Lekkernijen

Positieve maatschappelijke impact maken met voedsel. Juni gelooft dat dat kan. Juni Lekkernijen maakt bewuste keuzes, koopt verantwoord in, kookt creatief en vernieuwend, verspilt minder en herontdekt onbekende en vergeten ingrediënten. Met deze visie in gedachten kookt Juni elke dag wisselende no-waste-gerechten passend bij het seizoen. Elke dag anders, elke dag vers!

Juni Lekkernijen zet zich in voor een gezond en eerlijk voedselsysteem én voor een inclusieve arbeidsmarkt. Sinds 2020 is Juni Lekkernijen naast Happy Tosti, Lekker Brood, de Broodbrouwers en Social Capital onderdeel van de Happy Tosti Group. Door de krachten te bundelen vormt de organisatie een Haags horecacollectief met een breed gedragen duurzame sociale visie.
‘’Gezamenlijk zetten we ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt waar wij mensen met en zonder zichtbare beperking een leuke, stabiele en leerzame werkomgeving bieden, en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Onze sociale doelstelling is dat 50 % van onze personele bezetting ingevuld wordt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.’’ – Lies Nieuwenhuis, eigenaar Juni Lekkernijen.

Juni Lekkernijen staat verder bekend om haar warme, huiselijke en kleurrijke sfeer. Nergens anders komt de Juni sfeer zo goed tot haar recht als in de Nutstuin. In deze groene stadsoase – één van de mooiste decors van de Haagse binnenstad – kom je helemaal tot rust met de lekkerste kop koffie en een gezonde Juni-maaltijd.

Menu

Juni Café serveert van maandag tot en met vrijdag dagelijks afwisselende maaltijdsalades, warme maaltijden, quiches, broodjes, wraps, zelfgemaakte taarten, cakes en koeken. Bekijk hier de menukaart.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Arrangementen bij zaalhuur

Bij het huren van een zaal in Het Nutshuis kun je catering reserveren. Juni Lekkernijen is onze vaste cateraar. Zij hebben verschillende arrangementen. Vraag ernaar via dit mailadres: reserveren@nutshuis.nl.

X