Juni Café

Juni Café is weer open! In een opgeknapte Nutstuin met een vernieuwd menu kun je heerlijk genieten van een (take away) hapje en drankje. 

Juni delivery

Grote kans dat je de heerlijke gerechten van Juni nu wel een beetje mist. Daar hebben ze iets op gevonden: Juni Delivery. Juni’s online shop biedt verse, wisselende maaltijden aan, bereid met verantwoorde producten en veel liefde. Je maaltijd stel je samen door zelf een warm gerecht, een salade en een toetje te kiezen. De keuze is helemaal aan jou! Net als bij de saladebar, maar dan (contactloos) thuisbezorgd of afgehaald bij Juni Café! Dat kan maandag t/m vrijdag tussen 11.00 – 13.00 uur en 16.00 – 18.00 uur. Na het ophalen van een maaltijd dient iedere bezoeker het café en de Nutstuin te verlaten. Kijk hier voor meer informatie.

Take away koffie

Bij Juni Café kun je ook terecht voor je dagelijkse dosis koffie. Juni serveert het hele koffie-assortiment om mee te nemen. Je kunt koffie halen van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 – 13.00 uur en 16.00 – 18.00 uur. Het café is bereikbaar via de Nutstuin, ingang aan de Jan Hendrikstraat. We vragen onze gasten uitdrukkelijk 1,5 meter afstand te bewaren en de koffie niet in het café of in de Nutstuin te nuttigen.

Over Juni

De wereld verbeteren met eten? Juni Café gelooft dat dit kan! Door bewuste keuzes te maken, door verantwoord inkopen te doen, door creatief en vernieuwend te koken, door onbekende en vergeten ingrediënten te herontdekken en door minder te verspillen. Vanuit deze visie bereiden de Juni-koks elke dag afwisselende no-waste-gerechten van het seizoen. Elke dag anders, elke dag vers!

Juni Café werkt samen met kleine, lokale leveranciers en producenten met een goed verhaal. Er wordt voornamelijk gekookt met overschotten van groente, fruit en andere geredde producten van Instock. De eieren komen van Haagse eitjes, een milieu- en diervriendelijke boerderij in de buurt van Den Haag. De verantwoorde (fris)drankjes komen van Quench en de biologische Boliviaanse fair trade-koffie van Illimani.

Het ontbijt- en lunchcafé in Het Nutshuis onderscheidt zich niet alleen in de aanpak en kwaliteit, ook de sfeer trekt veel mensen aan. Zo kun je bij mooi weer ontbijten, lunchen en borrelen in één van de mooiste decors van de Haagse binnenstad: de Nutstuin.

Menukaart

Juni Café serveert van maandag tot en met zaterdag een vers en gezond ontbijt, een uitgebreid lunchbuffet met saladebar en zelfgebakken taarten, cakes en koeken. Bekijk hier de menukaart.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Arrangementen bij zaalhuur

Bij het huren van een zaal in Het Nutshuis kun je catering reserveren. Juni Café is onze vaste cateraar. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

X