Fonds 1818 heeft op donderdag tussen 12.30 en 14.30 een online spreekuur. Een gesprek duurt circa 10 minuten. 
Aanmelden voor het online spreekuur

Iedere donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur zijn de Fonds 1818 – inloopspreekuren. Dé gelegenheid om uw maatschappelijke ideeën – van hersenspinsels tot uitgewerkte plannen – voor te leggen aan een adviseur van Fonds 1818. Elke week zit een andere adviseur voor u klaar, aan wie u fondsgerelateerde vragen kunt stellen. Via het online spreekuur kunt u face-to-face spreken met een van de adviseurs van Fonds 1818. U meldt zich aan via het reserveringssysteem. Hier kunt u ook aangeven of u een specifiek onderwerp heeft waarover u vragen wilt stellen of een korte toelichting geven op uw project.

Spreekuur Fonds 1818U ontvangt een e-mail met daarin een link. Via deze link legt u contact met de adviseur van Fonds 1818. Zorg dat u op tijd klaar zit en uw camera en microfoon werken. Een online gesprek duurt circa 10 minuten. Let op: mogelijk moet u even wachten tot de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Geen behoefte aan een online gesprek, maar heeft u wel vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@fonds1818.nl. Onze projectadviseurs nemen naar aanleiding van uw vraag contact met u op.

Reguliere spreekuren ná de coronacrisis

Spreekuren in Het Nutshuis zijn tot nader bericht afgelast i.v.m. het Coronavirus.

Iedere donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur zijn de Fonds 1818 – inloopspreekuren. Dé gelegenheid om uw maatschappelijke ideeën – van hersenspinsels tot uitgewerkte plannen – voor te leggen aan een adviseur van Fonds 1818. Elke week zit een andere adviseur voor u klaar, aan wie u fondsgerelateerde vragen kunt stellen. Alle adviseurs kunnen antwoorden over alle aandachtsgebieden, maar heeft u een vraag over een specifiek aandachtsgebied en wilt u daar ter plekke specialistische informatie over? Kijk dan, door te klikken op een naam, welke adviseur daar de meeste kennis van heeft.

Het spreekuur is bedoeld voor korte (en) algemene vragen. U heeft ongeveer 10 minuten spreektijd per persoon / organisatie. Er worden geen afspraken gemaakt voor het spreekuur en vragen worden behandeld op basis van binnenkomst. Het is niet mogelijk telefonisch deel te nemen aan het spreekuur. Bij binnenkomst graag even melden bij de receptie.

Locatie
Het Nutshuis
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

X