Spreekuur Fonds 1818

Alle spreekuren zijn tot 1 september afgelast i.v.m. het coronavirus. Wij werken voornamelijk vanuit huis, en zijn via e-mail bereikbaar. Een spreekuurgesprek via een telefoon- of videogesprek is mogelijk. Wil je daarvoor ajb eerst jouw vragen over fondsenwerving en maatschappelijke plannen mailen naar info@fonds1818.nl? Onze projectadviseurs nemen naar aanleiding van jouw vraag contact met je op.

Ná de lockdown
Ben je benieuwd of jouw idee in aanmerking komt voor een donatie van Fonds 1818? Of is jouw projectplan bijna klaar, maar blijf je op een paar punten steken?
Kom dan gerust langs op het Fonds 1818-spreekuur donderdags tussen 12.30 en 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig.* De projectadviseurs van Fonds 1818 wisselen elkaar wekelijks af. Je kunt met elke vraag in een ongedwongen sfeer bij alle adviseurs terecht.
Bekijk in het schema welke adviseur wanneer klaarzit.

Spreekuur Fonds 1818: elke donderdag van 12.30 tot 14.30 uur.
Bij binnenkomst graag even melden bij de receptie van Het Nutshuis.

Locatie
Het Nutshuis
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

 

*Het spreekuur is bedoeld voor korte (en) algemene vragen. U heeft ongeveer 10 minuten spreektijd per persoon / organisatie. Er worden geen afspraken gemaakt voor het spreekuur en vragen worden behandeld op basis van binnenkomst. Het is niet mogelijk telefonisch deel te nemen aan het spreekuur.
X