Fonds 1818 heeft op donderdag tussen 12.30 en 14.30 een online spreekuur. Aanmelden voor het online spreekuur

Spreekuur in coronatijd: online

Momenteel vinden onze spreekuren online plaats. Je hoeft je huis dus niet uit om een adviseur van Fonds 1818 te ontmoeten. Wel zo makkelijk! Elke donderdagmiddag kun je tussen 12.30 en 14.30 uur in een videogesprek van ongeveer tien minuten al je vragen stellen over jouw projectplan.

Aanmelden voor het online spreekuur kan maximaal drie weken van tevoren via het reserveringssysteem. Klik hieronder op de knop ‘Aanmelden’ om in het reserveringssysteem te komen. In het formulier kun je ook een korte toelichting geven op je project en laten weten of je vragen hebt over een specifiek onderwerp.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met daarin een link. Via deze link leg je contact met de adviseur van Fonds 1818. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit en je camera en microfoon werken. Let op: mogelijk moet je even wachten totdat de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Geen behoefte aan een online gesprek, maar heb je wel vragen? Dan kun je mailen naar info@fonds1818.nl. Onze projectadviseurs nemen naar aanleiding van jouw vraag contact met je op.

X