mei, 2019

31mei18:0022:00TransitieCinema: Welcome to SodomVrijdag 31 mei | diner 18.00 uur | aanvang film 19.30 uurCategorie:Discussie,Film,Te GastDiner € 12,50 p.p. (de film is gratis)

Film Welkom to Sodom TransitieCinema Het Nutshuis

TransitieCinema is de maandelijkse, gratis toegankelijke en door vrijwilligers georganiseerde documentaire-avond in Het Nutshuis. Elke editie wordt er een film over duurzaamheid en transitie vertoond. Kijk hier voor meer informatie over de betreffende film. Na de film is er de mogelijkheid om verder te discussiëren over het onderwerp en de relevantie voor Den Haag. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van een Q&A met experts of een workshop.

De avond start om 18.00 uur met een veganistische, duurzame maaltijd in Juni Café (optioneel). Om 19.30 uur start de film (en sluiten de deuren). Het evenement is in het Engels, maar indien beschikbaar wordt de film vertoond met Nederlandse ondertiteling.

Je kunt TransitieCinema steunen door middel van een schenking. Wil je als organisatie graag een bepaald onderwerp op de agenda zetten met behulp van een filmvertoning? TransitieCinema staat open voor samenwerkingen op dit gebied. Zie de website van TransitieCinema voor meer informatie.

Koop je kaartje online via de ticketbutton op deze pagina of kom langs bij de receptie in Het Nutshuis (uitsluitend via pinbetaling).

Tijd

vrijdag 31 mei 18:00 - vrijdag 31 mei 22:00

X