november, 2019

08nov18:0020:00TransitieCinema, thema Klimaatveranderingvrij 8 nov | diner 18.00 uur | film 19.30 uurCategorie:Discussie,Film,Te GastDiner € 12,50 p.p.

TransitieCinema Make the World Greta Again

TransitieCinema is de maandelijkse, gratis toegankelijke en door vrijwilligers georganiseerde documentaire-avond in Het Nutshuis. Elke editie wordt er een film over duurzaamheid en transitie vertoond. Deze editie tonen we twee films over klimaatverandering, beide zullen worden vertoond in het Nutshuis in twee aparte kamers met een gezamenlijke Q&A en discussie achteraf. Je kunt ervoor kiezen om feiten rechtstreeks van David Attenborough te krijgen, of om meer te weten te komen over de stakingsbewegingen van Fridays for the Future geïnspireerd door Greta Thunberg.

Kijk hier voor meer informatie over de betreffende films.

De avond start om 18.00 uur met een veganistische, duurzame maaltijd in Juni Café (optioneel). Om 19.30 uur starten de films (en sluiten de deuren). Het evenement is in het Engels, maar indien beschikbaar wordt de film vertoond met Nederlandse ondertiteling.

Je kunt TransitieCinema steunen door middel van een schenking. Wil je als organisatie graag een bepaald onderwerp op de agenda zetten met behulp van een filmvertoning? TransitieCinema staat open voor samenwerkingen op dit gebied. Zie de website van TransitieCinema voor meer informatie.

Koop je kaartje online via de ticketbutton op deze pagina of kom langs bij de receptie in Het Nutshuis (uitsluitend via pinbetaling).

Tijd

vrijdag 08 november 18:00 - vrijdag 08 november 20:00

X