december, 2019

13dec18:0020:00TransitieCinema: The Climate Limbovrij 13 dec | diner 18.00 uur | film 19.30 uurCategorie:Discussie,Film,Te GastDiner € 12,50 p.p.

TransitieCinema december het nutshuis

TransitieCinema is de maandelijkse, gratis toegankelijke en door vrijwilligers georganiseerde documentaire-avond in Het Nutshuis. Elke editie wordt er een film over duurzaamheid en transitie vertoond. Deze editie tonen we The Climate Limbo, een documentaire die analyseert welke invloed klimaatverandering heeft op onder andere armoede en hoe klimaatverandering oorlogen voedt. Tegen 2050 kunnen rampen die verband houden met klimaatverandering tot 250 miljoen mensen verdringen.

Kijk hier voor meer informatie over de betreffende film.

De avond start om 18.00 uur met een veganistische, duurzame maaltijd in Juni Café (optioneel). Om 19.30 uur starten de films (en sluiten de deuren). Het evenement is in het Engels, maar indien beschikbaar wordt de film vertoond met Nederlandse ondertiteling.

Je kunt TransitieCinema steunen door middel van een schenking. Wil je als organisatie graag een bepaald onderwerp op de agenda zetten met behulp van een filmvertoning? TransitieCinema staat open voor samenwerkingen op dit gebied. Zie de website van TransitieCinema voor meer informatie.

Koop je kaartje online via de ticketbutton op deze pagina of kom langs bij de receptie in Het Nutshuis (uitsluitend via pinbetaling).

Tijd

vrijdag 13 december 18:00 - vrijdag 13 december 20:00

X