februari, 2019

22feb18:0022:00TransitieCinema: The Swedish Theory of Lovevrijdag 22 februari | diner 18:00 | Aanvang film 19:30 Categorie:Discussie,TalkshowDiner € 12,50

TransitieCinema film The Swedish Theory of Love

Zweden wordt doorgaans geportretteerd als een perfect georganiseerde samenleving, een onbewerkt model en symbool van de hoogste prestaties van menselijke vooruitgang. De film The Swedish Theory of Love graaft in de ware aard van de Zweedse levensstijl, onderzoekt de zwarte gaten in een maatschappij die de meest autonome mensen ter wereld heeft gecreëerd.

TransitieCinema is de maandelijkse, gratis toegankelijke en door vrijwilligers georganiseerde documentaire-avond in Het Nutshuis. Elke editie wordt er een film over duurzaamheid en transitie vertoond. Informatie over de betreffende film volgt binnenkort op deze pagina. Na de film is er de mogelijkheid om verder te discussiëren over het onderwerp en de relevantie voor Den Haag. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van een Q&A met experts of een workshop. In de Valentijnsspecial van TransitieCinema zullen we ontdekken waarom zoveel mensen zich eenzaam voelen.

De avond start om 18.00 uur met een veganistische, duurzame maaltijd in Juni Café (optioneel). Om 19.30 uur start de film (en sluiten de deuren). Het evenement is in het Engels, maar indien beschikbaar wordt de film vertoond met Nederlandse ondertiteling.

Je kunt TransitieCinema steunen d.m.v. een schenking. Wil je als organisatie graag een bepaald onderwerp op de agenda zetten met behulp van een filmvertoning? TransitieCinema staat open voor samenwerkingen op dit gebied. Zie de website van TransitieCinema voor meer informatie.

Tijd

vrijdag 22 februari 18:00 - vrijdag 22 februari 22:00

X