juli, 2019

31jul14:0015:00Kinderworkshop: Kleine-beestjes-wandeling - 31 juliwoensdag 31 juli - 14.00 -15.00 uurCategorie:Workshop€ 5 (met Vakantiepas € 4) per kind, begeleider gratis

Kinderworkshop Kleine-beestjes-wandeling

De bladluis, de mier en het lieveheersbeestje. Het zou de titel kunnen zijn van een mooi kinderboek. Wie dat boek zonder twijfel zou kunnen schrijven, is Anna Kreffer. De voorzitter van de KNNV afdeling Den Haag (de vereniging voor veldbiologie) is een wandelende insectenencyclopedie. Anna neemt de kinderen van zes tot twaalf jaar mee op een insectenavontuur in de Nutstuin. Je hoeft namelijk helemaal niet ver te reizen om te zien hoe wonderlijk ons dierenrijk in elkaar steekt. Je moet alleen goed kunnen kijken. In de Nutstuin laat Anna onder meer aan de kinderen zien hoe de bladluis, de mier en het lieveheersbeestje op een fascinerende manier samenwerken óf elkaar juist het leven zuur maken.

Begeleiding van een ouder/verzorger is verplicht.
Koop je kaartje online via de ticketbutton op deze pagina of kom langs bij de receptie in Het Nutshuis (uitsluitend via pinbetaling).

Tijd

woensdag 31 juli 14:00 - woensdag 31 juli 15:00

X