november, 2019

24nov11:0013:30Kamera Kulturazo 24 nov | 11.00 - 13.30 uur | € 15 p.p. (incl brunch)Categorie:Brunch,Discussie,MuziekTickets € 15 p.p. (incl. brunch)

Melle de Boer

Op zondag 24 november komt er een eind aan ons maandelijkse programma Kamera Kultura. Maar liefst tien jaar lang ontvingen we elke laatste zondag van de maand gasten met de meest uiteenlopende interesses, expertises en talenten. Van bevlogen wetenschappers en geëngageerde gangmakers tot aanstormende schrijvers en muzikanten (die later niet zelden doorbraken bij een groter publiek).

De gasten en thema’s mochten dan sterk uiteenlopen, ze vonden elkaar vaak in de termen ‘passie’ en ‘inspiratie’. Om deze rode draad door te trekken in de finale-aflevering, knopen we ‘m graag vast aan een ander onmisbaar onderdeel van het programma: het vaste publiek. Of, om het maar eens sentimenteel uit te drukken (en waarom niet in deze tijd van afscheid?): de Kamera Kultura-familie.

In de laatste aflevering vieren we het programma met zoveel mogelijk ‘mooiste dingen’. Naast bijdragen van vaste medewerkers en gasten – onder wie presentator Jellie Brouwer, producent Ida van Esch, programmeur Mirjam Zweers, muzikant Melle de Boer en schrijver Helena Hoogenkamp – presenteren we een prachtige parade van publieksbijdragen. Liedjes, filmfragmenten en beeldende kunstwerken die je niet meer loslaten. Magische plekken aan de andere kant van de wereld, of juist dat bankje onder de appelboom in een Haagse achtertuin. Laat je verrassen door heel veel moois – én lekkers, want uiteraard ontbreekt ook in deze laatste aflevering de heerlijke verse brunch van Juni niet.

Tijd

zondag 24 november 11:00 - zondag 24 november 13:30

X