september, 2018

28sep19:00HoogtijCategorie:Expositie

Wat doe je als het water je omringt? Als je straat, huis, spullen, jijzelf en je geliefden niet zijn opgewassen tegen het stijgende water? Deze vraag staat centraal in twee (multimedia-)installaties die op het eerste gezicht als ver van ons bed voelen, maar wellicht dichterbij ons staan dan we durven te denken: Where will we go? van fotojournalist Kadir van Lohuizen en de Waterland van fotograaf Hugo Schuitemaker. De installaties vormen samen de tentoonstelling Waar gaan we heen?, die tijdens Hoogtij tot laat is geopend.

Speciaal voor Hoogtij komt social designer en fotograaf Hugo Schuitemaker ‘spreekuur’ houden van 19.00 tot 23.00 uur. Ontdek aan de hand van je adres in hoeverre je zelf onder water zou kunnen komen te staan. En bespreek met hem wat de gevolgen van een overstroming voor jou zijn en wat je zou kunnen doen ter voorbereiding.

In de Filmkluis vertonen we de keuze van Kadir van Lohuizen: een verrassingsfilm. Van Lohuizen zal de film om 20.30 uur via een digitale verbinding inleiden.

Foto: Hugo Schuitemaker

Tijd

vrijdag 28 september 19:00

X