oktober, 2018

03okt18:00geRECHT: Storytelling with FoodCategorie:FestivalTickets (12,50)

Klik hier om je ticket(s) te bestellen.

Ervaar het uitdagende werk en leven van mensenrechtenverdedigers, gerecht voor gerecht. Het All About Food Festival vormt het startpunt van een reeks storytelling-diners georganiseerd door Juni Café en mensenrechtenorganisatie Justice and Peace.

GeRECHT (of JUSTdish) is een storytelling-diner waarin het leven en werk van change makers centraal staan. Maak niet alleen kennis met de bewonderingswaardige wereld van twee journalistes uit Colombia en Venezuela, maar proef ook de exotische smaken en spannende combinaties van hun gastronomische thuishaven. Ontdek change maker-ervaringen in de gerechten en laat je voor een avond meevoeren naar Venezuela en Colombia om vol nieuwe indrukken terug te keren.

Over het All About Food Festival
Vier dagen lang staat Het Nutshuis in het teken van voedsel in tijden van klimaatverandering. Een culinaire reis, een talkshow, een filmavond en een kindermiddag georganiseerd door Het Nutshuis, Juni Café, Justice and Peace, Duurzaam Den Haag, TransitieCinema, Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag en het Museon. De voertaal van de programma’s tijdens het All About Food Festival is Engels.

Tijd

woensdag 03 oktober 18:00

X