oktober, 2019

02okt18:3021:30All About Food Festival: Taste of WasteWo 2 oktober | 18.30 uur | € 27,50 (inclusief welkomstdrankje)Categorie:FestivalTicket € 27,50 p.p. (inclusief welkomstdrankje)

All About Food Festival Het Nutshuis Den Haag

Je hebt eetcafés die werken met lokale en duurzame producten. Er zijn podia waar je inspirerende verhalen over voedsel kunt horen. Soms kom je initiatieven tegen die je op een speelse en grappige manier bewust maken van eerlijk eten. Maar een mix van dit alles is uniek. Die vind je bij Juni Café en Impact Kitchen.

Taste of Waste is een avondvullend diner met blinde proeverijen, ‘geredde gerechten’ en een bord vol verhalen. Te gast is Instock, een belangrijke leverancier van Juni, die voedselverspilling letterlijk op de kaart zet en inmiddels al een half miljoen kilo eten heeft gered van verspilling.

Koop alvast je kaartje voor Taste of Waste via de ticketbutton op deze pagina of kom langs bij de receptie in Het Nutshuis (uitsluitend via pinbetaling). Begin september volgt meer informatie over het diner en de gasten. Voertaal van dit programma is Nederlands.

Over het All About Food Festival
De gemiddelde Nederlander gooit vijftig kilo goed voedsel per jaar weg en is daarmee een van de grootste voedselverspillers van de wereld. Hoewel iedereen het ermee eens zal zijn dat dit moet veranderen, zit het probleem natuurlijk niet alleen bij de consument. In alle schakels van grond tot en met gft-afval gaat enorm veel voedsel verloren.

In de eerste week van oktober staat het All About Food Festival in Het Nutshuis helemaal in het teken van voedselverspilling. Aan het woord komen duurzame en sociale ondernemers en Haagse pioniers die het tij succesvol proberen te keren. Op het filmscherm leven mensen een half jaar van voedselafval. In de tuin gaan kinderen op ontdekkingsreis met hun stempelkaart. Aan tafel serveren we ‘geredde gerechten’ waarvan ook jíj (blind) kunt proeven. Praat, kijk, denk en eet je mee?

Het All About Food Festival is een samenwerking tussen Het Nutshuis, Juni Café, Impact Kitchen, Duurzaam Den Haag, TransitieCinema en Conscious Kitchen.

Tijd

woensdag 02 oktober 18:30 - woensdag 02 oktober 21:30

X