Café Soof

Een vers en verrassend menu, een stijl- en sfeervolle aankleding en één van de mooiste decors van Den Haag: je vindt het allemaal bij Café Soof in Het Nutshuis. Van maandag tot en met zondag ben je welkom voor een ontbijt, lunch of borrel in het café of op het terras in de prachtige Nutstuin.

Met vijf vestigingen – drie in Den Haag, één in Utrecht en één in Rotterdam – weten de Café Soof-krachten als geen ander waar ze eetcafébezoekers blij mee kunnen maken. Elke werkdag staat het energieke en ervaren team klaar voor iedereen die zin heeft in de lekkerste koffie, broodjes, salades, soepen, zoete en hartige hapjes.

Terras in de Nutstuin

Er zijn maar weinig Haagse horecaplekken met zo’n uniek en prachtig terras als Café Soof in de Nutstuin heeft. Kom tussen de fruit- en notenbomen, kas, moestuin en een vijver vol lelies op adem van het drukke stadsleven.

Hart voor een duurzame en circulaire stad

Café Soof draagt bij aan een duurzame en circulaire stad. Zo gebruiken de Soof-koks veel producten van lokale leveranciers, onder wie Kompaan, de NotenKoning, Haagse eitjes en Lekker Brood. Ook maakt Café Soof zich hard voor een no-waste-aanpak door samen te werken met Too Good To Go en Vers & Vrij.

Bekijk de menukaart van Café Soof hieronder.

Café Soof in Het Nutshuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Wil je meer weten over de andere vestigingen en het verhaal achter Café Soof? Neem een kijkje op de site.

X